Om Ingrid

Ingrid Roth Hetland heter jeg, og er bloggeren bak Levmotivert.

Ideen til navnet på bloggen fikk jeg etter å ha lest boken til Øyvind Hammer – Levmotivert

Han beskriver følelsen av å være motivert så utrolig bra:

Å være motivert er en fantastisk følelse. Det bobler i kroppen av energi, arbeidslyst, engasjement, besluttsomhet og glede.

Vi smitter alle med vårt humør og positive innstilling til livet. Uansett hvor du befinner seg i livet, om du studerer, jobber, er hjemmeværende eller pensjonist, så er det oppgaver som skal løses og dager som skal leves.

Når du er motivert sikrer du at de rundt deg smittes av noe som er verdt å smittes av. Overskudd av motivasjon deles med andre. Underskudd, eller fravær av motivasjon påvirker andres motivasjon negativt.

IMG_4465Motiverte mennesker er ofte positive og oppfattes derfor som behagelige å være sammen med. Det er ikke hva som skjer med deg, men hvordan du reagerer på det som skjer, som avgjør hvordan du har det. Du kan velge hvordan dagene dine skal være!

Læring, utvikling, latter og masse humor er viktig for meg i hverdagen. Elsker å gå  i fjellet, enten det er på beina eller på ski. Er i voksen alder blitt «hektet» på løping, da spesielt lange løp som maraton, du finner derfor en egen kategori for maraton.

Kan jeg bidra med litt motivasjon og inspirasjon, har jeg oppnådd det jeg ønsker med bloggingen.

Del gjerne innhold eller bilder med andre og fortell hvor du har lånt det 🙂 Kommentarer til artiklene jeg legger ut, setter jeg stor pris på.

14 tanker på “Om Ingrid

 1. Heisann 🙂
  Kom inn til deg via Ingfrid Landsnes blogg. Har lest litt og vil gjerne kome igjen for det ser ut for at eg her inne på din blogg kan finne «mat» for meg 🙂
  Levmotivert,-må prøve å hugse det ( skal skrive det ned)

  Mvh Marie

 2. Hei,

  Virkelig en inspirerende blogg, og du virker som en person med beina godt plantet på jorda.
  I og med at jeg ikke har oppdaget bloggen før nå, ser jeg frem til mye kjekk lesing (og også refleksjon) fra bloggposter i arkivet. Bloggen er herved lagt til i favoritter 🙂

  Keep up the good work!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s