Nordsjøritt – never again!

Klar til morgendagen?

Been there, done that!

De fleste kan sykle Nordsjørittet, men få kan fullføre et maratonløp. Mitt mantra siden 2014, etter å ha løpt mitt første maratonløp.

Og, ja, jeg har syklet Nordsjørittet – en gang i 2003.

Etter min mening gjennomførte jeg på en fullt akseptabel tid, med en gjennomsnittsfart på høyde med verdensrekordholderne på maraton,  men det tok nok noen dager før jeg kunne gå som normalt igjen.

Ennå kan jeg huske hvor vondt det var å komme seg ut av senga dagen derpå. 10 behandlinger hos kiropraktor og fysioterapeut måtte til for å myke opp rygg og nakke! Nordsjøritt – never again!

Er du fast leser på bloggen, eller følger meg på instagram, har du garantert fått med deg at både min mann, vår datter og kommende svigersønn er glad I å løpe.

Vår sønn Erik derimot, utrolig dyktig på IT, lyd og teknologi, men han er ikke noe særlig glad I å trene. Som gutt, elsket han å sykle, så hva gjør mammaen da?

Jo, hun utfordrer Erik til å sykle Nordsjørittet. Og han tar utfordringen! Eplet faller ikke langt fra stammen – så selvsagt innehar han som resten av familien – konkurranseinstinkt. Derfor  sykler vi to Nordsjørittet i morgen.

Kondisjonen er på plass, men låra kunne nok trengt noe mer sykkel – og styrketrening. Heldigvis er det flere distanser å velge mellom, vi har valgt den korte – 45 km og det er jeg jammen glad for! De fleste som sykler Nordsjørittet i morgen, satser på 91 km. For meg ville det med min sykkeltrening vært som å løpe en maraton, men kun trent til en halvmaraton.

Så hvordan har oppkjøringen til rittet vært for meg? Lite sykling og mye løping. Vanligvis løper jeg ikke så mange konkurranser, men så langt I år har jeg fullført 7 løp.

Mars: 

Her kan du lese om Barcelona Maraton  

April:

Parkløpet Sandnes 7 km Ble en tøff tur for beste Andrea idag! Fullførte likevel med stil og klarte henge med helt til mål!

Mai:

Midtbygdens halvmaraton  fra Preikestolhytta til Tau – et fantastisk løp som kan anbefales sterkt. Kun 17 deltakere, men for en opplevelse!. To fornøyde løpere! Tusen takk for turen Torunn Munthe. Vi løp sammen fra start til mål og dannet baktroppen under hele løpet.

Sandnesløpet – Halvmaraton. Her løp jeg sammen med min datter og målet var å hjelpe henne til ny pers. Dessverre ble vi vist feil løype og løp 1,4 km lengre enn vi skulle. Tusen takk til Håkon Fram Stokka som fulgte oss under hele løpet som Lanterne rouge og sikret at vi kom oss i mål.

Uttrykket Lanterne rouge – rød lanterne – kommer av den røde lykten som hang bakerst på tog for at konduktøren skulle kontrollere at alt hang sammen. Den røde lanternen er således den som ligger sist i feltet, å passer på at alle har det så bra som utfordringen tillater, i hvert fall tidsmessig. Morsomt hadde vi det, selv om alle unntatt funksjonærene vært gått hjem da vi kom i mål!

Wings for Life sammen med min datter – vi kom rett over 10 km før bilen tok oss igjen og vi var ute av konkurransen. En stk sliten datter!

Iformløpet – 10 km – nydelige omgivelser i Frognerparken. Deltok som ambassadør for Løpeskjørt.

Flotte ambassadører!

Juni:

Jentebølgen 5 km sammen med gode kollegaer i Modern Design.

Super innsats fra denne gjengen!

6811 meter høydestigning til nå I år, godt 800 km løping og 160 km sykling må vel ha styrket lårene noe?

I planen for høsten ligger det ingen sykkelritt , derimot er det mye å glede seg til på løpssiden:

  • Sommerløpet I Kristiansand 19 august og maraton
  • Sandnes Halvmaraton 30. September
  • New York Maraton 5. November – garantert en magisk opplevelse!

Kanskje blir det noen løp I tillegg til disse – og hvem vet – syklingen gir mersmak?

God tur til alle som sykler i morgen og en spesiell hilsen til gogutten Erik!

Og mens jeg har skrevet et blogginnlegg har beste mannen min Sigurd klartgjort syklene våre til i morgen, og vi stiller selvsagt med egen følgebil! 

Ønsk oss lykke til!

3 tanker på “Nordsjøritt – never again!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s