DEN SOM INTET VÅGER……..

Alle har en blå og trist dag av og til. Enkelte dager føler en seg  helt elendig, sur, gretten, ensom og fullstendig utkjørt.  Kjenner du deg igjen? Det er dager da du føler deg liten og ubetydelig og alt virker uoppnåelig. Du er ikke herre over situasjonen, bare å reise seg synes umulig.

Det finnes dager da du er overbevisst om at alle er ute etter deg, du føler deg frustrert, engstelig, og det får deg til å spise en STOR sjokolade eller et SVÆRT kakestykke på et lite øyeblikk.

Det tar ikke lang tid å bli trist og deprimert, I det du våkner, vet du at dette ikke er din dag. Du oppdager nye rynker I speilet, har lagt på deg siden I går og fått årets kvise på haka. Du føler deg langt nede, utbrendt og ubrukelig, og har I tillegg en “bad hairday”. Jobben er en sann plage, sjefen hakker på deg hele tiden og alt maset på kontoret tar nesten livet av deg.Du har dundrende hodepine eller en rygg som ikke er på samme lag som deg. Uansett, du er helt sikker på at det sitter en eller annen “der oppe” som ikke liker deg.

HVA KAN DU GJØRE MED DET?

Du kan sitte og håpe at alt ordner seg. Tilbringe resten av livet med å kikke over skulderen og vente på at elendigheten skal dukke opp igjen.

HVEM VET HVA SOM VENTER RUNDT NESTE HJØRNET?

HappyVerden er jo full av de mest forbløffende overraskelser, ting du ikke har drømt om engang. Hva kan vel  måle seg med duften av nyslått gress, nykokt kaffe og stekte vafler sammen med gode venner eller familien.

Kanskje blir du usannsynlig rik? Eller kanskje du blir kjent med verdens beste kjærest eller finner deg en ny venn/venninne?
Det lyder fristende ikke sant?

Det er mer!

–       Du kan lære deg å stå på hendene

–       Leke med ball, eller med barna/barnebarna

–       Begynne med yoga og ta halsbrekkende øvelser

–       Synge karaoke

–       Eller lære deg å danse

Men mest av alt, er romatikkens blå blomst. Som betyr dype, drømmende blikk, små, kjærlige ord. Kosing, nussing og enda mer nussing.

Tenk deg den velsignelsen – bare gli ned I et deilig varmt bad følelsen!

Det er så lett så.

For det første: Ikke utsett til I morgen hva du kan gjøre I dag. Det er på tide å handle.

Så, bare slapp av. Pust dypt – inn gjennom nesen og ut gjennom munnen – prøv litt meditasjon om du får det til. Eller gå deg en tur for å få orden på tankene.

Strong peoplePrøv å se tingene I et nytt perspektiv. Kanskje alt til syvende og sist er din feil. I så fall – vær modig nok til å be om unnskyldning – det er aldri for sent.

Hvis noen gjør noe dumt, rett deg opp og si: – Slikt vil vi ikke ha noe av! Ha MOT til å si ifra. Det er ikke ok å drite ut folk!

Vær stolt av hvem du er, men litt selvironi er ikke å forakte. Og husk at alt er lettere når du er sammen med hyggelige mennesker.

Bruk hver dag som om den var din siste, for den dagen kommer!

Ikke vær redd for å bite over mer enn du klarer. Den som intet våger – intet vinner. Ikke vær en hengerumpe – HOPP I DET!

Er det ikke dette livet handler om?

Ingen dag er den andre lik. Hver morgendag bringer sitt eget mirakel, sitt magiske øyeblikk, da gamle verdener forgår og ny stjerner skapes.

Paolo Coelho, «Ved elven Pidra satt jeg og gråt»

 

Inspirasjon til dette innlegget er hentet fra “boken for blå dager”

5 tanker på “DEN SOM INTET VÅGER……..

  1. Det er berre så rart, og ikkje rart i det heile, det at «mine» bloggfolk som eg fylgjer har innlegg, som eg treng akkurat i desse tider 🙂

    Takk, takk.
    Marieklem

  2. Tilbaketråkk: Vær selv den forandring du ønsker å se i verden! | levmotivert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s