«Er alle dager like, er det fordi du har glemt å gripe det gode som skjer i livet»

Jeg elsker mandager. Vidunderlige mandag!
En helt ny uke venter med «blanke ark», nye muligheter og eventyr.

Mandag pleier å være en av mine mest effektive dager. Da liker jeg å komme tidlig på jobb og planlegge resten av uken. I dag startet ikke dagen slik. Etter en uke med ferie, våknet jeg litt senere enn vanlig, noe som medførte at vi havnet midt i rushtrafikken da vi endelig kom oss avgårde.Mandag-morgen

Trafikken var ikke så alt for ille, kø, ja, men ikke stilleståene, bilene beveget seg. Som vanlig lyttet vi på radioen, småpratet og planla resten av uken og diskuterte noen småprosjekter vi skal i gang med hjemme. Forbi all køen og 3 – 4 min igjen å kjøre til jobben, hva skjer – jo, fruen hadde glemt PC en hjemme!!!

Heldigvis var det jeg som hadde glemt den. Tørr ikke å tenke på hva som hadde skjedd dersom det var herren i huset som gikk med «hodet under armen og armen i bind», og ikke klarte somle seg til å dra med seg laptoppen på jobb! Da tror jeg fruen hadde blitt litt småhissig en mandag morgen…..

Snille og tålmodige mannen min sa ingenting, bare smilte og fant et passende sted å snu bilen uten å hindre trafikken. Stort sett er jeg blid og fornøyd om morgenen, men må innrømme at jeg kjente litt på irritasjonen. Ingenting å irritere seg for, mente mannen min, det er bare å senke skuldrene og nyte turen.Det ble faktisk en koselig tur og mer tid til å snakke sammen enn på en vanlig morgen på vei til jobben.

Mandagen ble like bra som den pleier og irritasjonen uteble.

Dette blir garantert en super uke!

Noen tips til selvjelp en mandag ettermiddag, nå husker jeg ikke hvor jeg har hentet dette, men dersom noen «eier» punktene under, beklager jeg at jeg ikke har navnet på «eieren».

Det er mitt ansvar å trives og jeg velger selv hvilket humør jeg vil ha
Sett pris på at du har det greit og vis det til de rundt deg.
Sett ting i perspektiv, løft det litt opp av bakken og blås i bagatellene.
Det negative stjeler energi – det positive gir energi.
Registrer positive ting – vi er kjapp til å registrere de negative.

:selvtillit

Du er enestående.
Du er mer verdt enn noen kan måle.
Du kan noe som er spesielt for deg.
Du har noe å gi andre.
Du har gjort noe du kan være stolt av.
Du har store ubrukte ressurser.
Du duger til noe.
Du kan godta andre.
Du har evner til å forstå og lære av andre.
Det er noen som er glad i deg.
Antijanteloven

Er alle dager like, er det fordi du har glemt å gripe det gode som skjer i livet
Paulo Coelho

Tegninger – stinestregen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s